Beëindiging van je Huwelijk in Amsterdam? Kies voor een mediator in Amsterdam

Beëindiging van je Huwelijk in Amsterdam? Kies voor een mediator in Amsterdam

mediator in Amsterdam

Ben jij woonachtig in of rondom Amsterdam? Heb je samen met je partner besloten om je huwelijk te beëindigen? Schakel de hulp in van een Mediator in Amsterdam Noord of Mediator in Amsterdam Oost. Het gebruik van een mediator heeft vele voordelen voor beide partijen vergeleken met het stappen naar de rechtszaal bijvoorbeeld. In dit artikel worden er verschillende voordelen en kenmerken besproken en verduidelijkt. Naast dit wordt er ook informatie verstrekt over één specifiek mediation bedrijf. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die mediation te bieden heeft? Lees dan vooral verder.

Voordelen van een mediator in Amsterdam

Bij het gebruik van een mediator wordt er door een derde onafhankelijke persoon een overeenkomst gemaakt die rekening houdt met de wensen en belangen van beide partijen. Het is verstandig om iemand te kiezen waar jij en je (ex-)partner volledig achter staan. Dit voorkomt latere discussie over dat het niet eerlijk is gegaan of dat je partner zich toch niet helemaal prettig voelde bij de mediator Amsterdam. Vaak kun je de één niet volledig geven wat hij of zij wil en de ander totaal niet. Door elkaar tegemoet te komen in het midden wordt er vaak het minst ruzie gemaakt. Hierdoor zijn er dus geen verliezers en kun je je relatie vredig afsluiten.

Bij het inschakelen van een advocaat zal deze persoon volledig achter jouw kant staan en jouw wensen en belangen verdedigen. Dit geldt ook voor de advocaat van de andere partij (jouw ex-partner). Hierbij zal de één volledig zijn of haar gelijk krijgen en de ander totaal niet. De rechter sluit het huwelijk dan wel officieel af, maar dit zal verder geen voorkomende problemen of conflicten niet oplossen. Door deze manier van beëindigen toe te passen sluit je je relatie vaak niet goed af en vergroot je de kans op een vechtscheiding. Om dit te voorkomen kies je voor een mediator scheiding in Amsterdam.

Dé ScheidingsMediator, de beste mediator in Amsterdam

Dé ScheidingsMediator is een professioneel bedrijf wat ervoor zorgt dat jij samen met je voormalig partner een goede afsluiting krijgt van het huwelijk. Mochten er kinderen in het spel zijn is het wel belangrijk dat zij niet de dupe zijn van een ruzie of conflict onderling. Een goed co-ouderschap is belangrijk voor een goede toekomst van de kinderen. Een mediator Amsterdam begeleidt beide partijen om de partnerrol los te laten en te leren samenwerken voor een goed gedeeld ouderschap. 

 

Een mediator zorgt ervoor dat beide partijen samen kunnen werken op goede wijze. Een advocaat daarentegen is er puur voor zijn cliënt en zorgt ervoor dat zijn cliënt er het beste uitkomt, ongeacht de consequenties voor de ander. Het gebruik maken van een mediator Amsterdam laat het hele proces sneller verlopen en tegelijkertijd vrediger. Een ander voordeel is dat het ook een hoop euro’s scheelt. Een mediationproces is namelijk een stuk goedkoper dan een rechtszaal proces.

Dé ScheidingsMediator is een bedrijf wat bestaat uit een groep ervaren registermediators (MfN). Deze zijn ieder gespecialiseerd in het bieden van hulp bij een scheiding. Er wordt hierbij vaak samengewerkt met de Raad voor de Rechtsbijstand. Hierdoor kunnen zij optimale hulp bieden om jouw relatie op een goede manier voor beide partijen af te sluiten.

admin

Reacties zijn gesloten.