Welkom bij het Chilly-thema

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Hulp voor je bedrijf

Hulp voor je bedrijf

Sinds een paar jaar kan je overal hulp bij krijgen, bij een scheiding, hoe je dat moet oplossen, bij het opvoeden van je puber kinderen. Maar, wie zorgt er nou eigenlijk echt voor je werknemers? Je denkt misschien als baas dat het allemaal wel goed gaat, en men doet lekker zijn werk en je hebt niet echt door wat voor stress dit bij sommige mensen kan los maken. Zonder dat jij, als baas, dit echt door hebt. Want ja, wie weet eigenlijk hoe al zijn werknemers zich voelen? Maar het is wel goed om hierover na te denken, misschien ligt de werkdruk te hoog en heb je binnenkort meerdere werknemers die uitvallen door de stress. HCS kan hierbij goed helpen, jij hoeft ze alleen maar in te schakelen, en zij kunnen helpen bij sociale zekerheid, communicatie met je personeel, kostenbesparing en begeleiding bij het uitvallen van personeel. Dit is vast niet zo een verkeerd idee, aangezien de corona crisis nog meer stress met zich meebrengt. Ook al is er nu juist misschien minder werk om te doen voor je werknemers, dit kan veel stress en onzekerheid met zich meenemen.

Hulp tijdens de crisis

Tijdens de crisis is voor veel mensen een onzekere tijd, hou ik mijn baan wel, blijft mijn bedrijf wel genoeg omzet maken om te blijven bestaan. Allemaal vragen die elke dag wel door iemands hoofd heen spoken. Nu hebben de UWV en de overheid de handen in een geslagen, om hiervoor een klein beetje hulp te bieden. Zij hebben namelijk in april de NOW-regeling aangemaakt om zo bedrijven te kunnen steunen zodat zij niet failliet gaan. Op deze manier blijft de economie draaien en kunnen de meeste bedrijven blijven bestaan. Misschien komt jouw bedrijf hier ook wel voor in aanmerking, je kan dit uitrekenen met de NOW 2.0-Rekentool om te kijken of je hiervoor in aanmerking komt en hoe hoog deze subsidie voor jou is. Dit kan voor alle bedrijven geregeld worden, groot of klein. Je moet alleen als bedrijf minstens een omzetverlies hebben van 20%. Heb je de afgelopen maanden zo een hoog omzetverlies geleden, dan kan dit ook met terugwerkende kracht worden aangevraagd.

admin

Reacties zijn gesloten.