Professionele scheidingsmediator in Gouda

Professionele scheidingsmediator in Gouda

Als scheidingsmediator in Gouda heeft Gabriëlle Gijsberts van Mediation Brooklyn Bridge mij enorm geholpen. Toen mijn ex-man aankondigde dat hij van me wilde scheiden, was ik in shock. Ik had het totáál niet zien aankomen. Er schoot van alles door mijn hoofd: het huis, de kinderen, de gemeenschappelijke rekeningen en de familie. Hoe moest dat nou allemaal verder?

Ervaren scheidingsmediator in Gouda

  • Een gratis kennismakingsgesprek op locatie
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het mediation-vak
  • Juridische achtergrond
  • Gecertificeerd en aangesloten bij diverse beroepsverenigingen zoals Nederlandse Mediation Vereniging, MfN Groep Arbeidsmediators Nederland, Vereniging Mediators Regio Utrecht en Vereniging van Arbeidsjuristen.

Boosheid en botheid

Na zijn aankondiging pakte mijn ex-man meteen al zijn spullen en vertrok. Ik kon alleen maar huilen. Na een aantal dagen kwam hij onverwachts langs. Toen kwam de aap uit de mouw: hij had een ander en wilde met haar verder. Ik was woest. Hoé kon hij dat doen.

Hij wilde direct afspraken maken over de kinderen en ons huis. Maar ik kon alleen maar naar hem schreeuwen en schelden. Een normaal gesprek met elkaar voeren, lukte niet. Ook de maanden daarna waren mijn boosheid en zijn botheid niet verdwenen. Gesprekken liepen uit op ruzie en we werden alleen maar nóg bozer op elkaar.

Hulp inschakelen van een scheidingsmediator in Gouda

Na vier maanden vonden onze ouders het genoeg geweest. Zij dwongen ons om een scheidingsmediator in Gouda in te schakelen. Wij wisten zelf ook wel dat we niet zo door konden gaan. Onze kinderen leden eronder.

Als we nu geen hulp zochten, was de kans groot dat we elkaar nooit meer wilden zien. Dat konden we onze kinderen en onze families niet aandoen.

Terug naar de basis dankzij scheidingsmediation

Daarom hebben we besloten om samen naar scheidingsmediator Gabriëlle van Mediation Brooklyn Bridge te gaan. Als neutrale en onafhankelijke bemiddelaar hielp ze ons en begeleidde ze ons tijdens de gesprekken. Eindelijk konden we weer zonder ruzie normaal met elkaar praten.

Door scheidingsmediation legden we een basis voor wederzijds begrip en vertrouwen. Vanuit die basis kwamen we tot goede afspraken over onze kinderen, ons huis, onze financiën, de boedelverdeling en het pensioen.

Scheidingsmediator in Maarssen, Breukelen en Utrecht

Mediation Brooklyn Bridge is werkzaam in de omgeving van Utrecht. Als scheidingsmediator is Gabriëlle naast Gouda ook actief in Maarssen en Breukelen.

Dankzij onze scheidingsmediator in Gouda kunnen mijn ex-man en ik weer door één deur. De scheiding is afgerond en ik heb er vrede mee. Mijn boosheid is nog niet verdwenen. Maar het leven gaat door.

admin

Reacties zijn gesloten.