Welkom bij het Chilly-thema

Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut nec hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Wat is Coimbee?

Wat is Coimbee?

Op zoek naar een IT-oplossing, in de cloud, voor het beheren en verbeteren van je bedrijf? Je werknemers motiveren en betrekken bij dit proces? Mogelijks kan Coimbee voor jou een belangrijke rol spelen in dat gebeuren. Met Coimbee brengen je medewerkers eenvoudig ideeën ter verbetering aan. Het team bespreekt deze suggesties onderling en bekijkt welke worden uitgevoerd.

Voor wie is deze oplossing geschikt?

Verschillende branches maken handig gebruik van de tools van coimbee.com. Denk hierbij aan logistiek, transport en productie. Maar ook het onderwijs en de zorg vinden meerwaarde binnen deze oplossingen. Leraren en docenten lopen vaak met creatieve ideeën wat betreft het schoolgebeuren. Dankzij een dergelijk systeem als dit hoeven ze niet te wachten op de eerstvolgende vergadering om hun voorstel op tafel te gooien. Maar ook tal van andere sectoren kunnen baat hebben bij een systeem als dit.

Wat zijn de kosten hieraan verbonden?

Voor het gebruiken van coimbee.com betaal je een eenmalige opstartkost van 395€. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende maandelijkse pakketten, gaande van basic tot advanced. Het goedkoopste pakket betaal je twee euro per maand, per gebruiker. Hierbij kan je rekenen op extra kortingen op basis van het aantal gebruikers en ingevoerde suggesties. Verder hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud en back-up’s. Deze zitten allemaal inbegrepen in het pakket. Bovendien wordt er momenteel gewerkt aan enkele extra opties die je vanaf juni kan toevoegen aan je pakket tegen een kleine meerprijs.

Klaar om uit te testen?

Graag zelf de diensten van coimbee.com uittesten? Via de website van coimbee dien je snel en eenvoudig een aanvraag in om het systeem gratis en zonder verplichtingen uit te testen. Zo weet je meteen of dit systeem een oplossing biedt voor jou en je bedrijf. Succes met optimaliseren en verbeteren!

admin

Reacties zijn gesloten.